Privacyverklaring

Privacyverklaring

Deze website wordt beheerd door InternetICT, gevestigd in Arnhem, welke staat ingeschreven bij de kamer van koophandel onder KVK-nummer: 09213556

InternetICT is een onderneming die ernaar streeft om uw privacy te beschermen. In deze Privacyverklaring leggen we uit hoe we persoonlijke informatie gebruiken, wanneer u onze website www.internetict.nl bezoekt. 

De website www.internetict.nl verzameld en verwerkt geen persoongegevens. De website heeft enkel een informatief karakter.
De website  www.internetict.nl maakt geen gebruik van cookies die persoongegevens verzamelen.

Op de site wordt enkel gebruik gemaakt van een contactformulier, die een bezoeker kan invullen als deze bezoeker in contact wenst te komen met InternetICT. 
Het contactformulier is via SSL-beveiligingscertificaat beveiligd, waarmee uw gegevens zijn afgeschermd van het openbare internet. De gegevens uit het contactformulier worden door ons strikt voor contact doeleinden gebruikt, deze gegevens worden niet geadministreerd of verwerkt in onze administratie en worden verwijderd nadat er contact is geweest. Mocht er na het contact of afspraak, spraken zijn van een zakelijke relatie, dan worden de zakelijkegegevens, na toestemming van de relatie verwerkt in onze administratie.

Voor vragen, opmerkingen en/of klachten over privacy kunt u altijd contact opnemen, middels het contactformulier op onze contactpagina.