Over InternetICT

InternetICT is een jong, dynamisch, ambitieuze en een project gerichte internet onderneming in de zakelijke ICT branche. Wij beschikken over de kennis, netwerken en ervaring om vereiste, wensen en behoeftes van een onderneming te vertalen naar concrete ICT oplossingen. 

InternetICT opereert nationaal en internationaal als no-nonsense leverancier en dienstverlener van zakelijke ICT diensten, producten en services. Wij bieden hightech, hoge standaarden ICT oplossingen aan, op gebied van ICT infrastructuur, platforms en applicaties, voornamelijk gebaseerd op het cloudcomputing model.

InternetICT is een handelsnaam van BeOriginal. Alle activiteiten, uitgevoerd onder InternetICT vallen onder de directe verantwoordelijkheid van handelsonderneming BeOriginal, gevestigd in Arnhem.

Visie

ICT is een middel, een onderdeel van het bedrijfsproces dat bijdraagt aan een betere bedrijfsvoering, mits deze ICT-middelen correct en deskundig worden ingezet, zonder onnodige, dure en complexe interne management processen. 

Wij leveren ICT als een dienst met service, houden het simpel, doelmatig en gebudgetteerd - zonder in te leveren op de kwantiteit en kwaliteit van ICT!

Missie

Ons doel is om een significante, meetbare, positieve en innoverende bijdrage te leveren aan het bedrijfsproces en resultaat van onze zakelijke klanten.

Slim, efficiënt en effectief inzet van ICT middelen, gedegen advies en service zijn de basis, waar kwaliteit, samenwerking en wederzijds respect de speerpunten vormen voor een langetermijnrelatie met onze zakelijke klanten.

Dit tezamen zal zorgen voor een zorgeloze ICT beleving en ervaring bij onze zakelijke klanten.

Remco Homan
Eigenaar InternetICT